Szolgáltatások

Esküvői fotózás

Az egyik legkomplexebb fotózási ágazat az esküvő fotózás, mégis ezt szeretem a legjobban. Az ember szinte ismeretlenül csöppen bele az ifjú pár életének egyik legfontosabb napjába, annak minden érzelmét, hangulatát, történését megtapasztalva. Éppen ez az, ami ezt különlegessé, mégis nehézzé teszi. Megannyi esküvővel a hátam mögött, még a mai napig is izgatottan várom a következő alkalmat, hogy ismét egy esküvő részese lehessek.

Csomagjaimat annak szellemében alakítottam ki, hogy a lehető legkönnyebben bele tudjátok illeszteni a nagy nap történéseibe a fotózást és az ezzel kapcsolatos szervezési munkálatokat. Éppen ezért esküvői csomagjaimat nem időhöz kötöm, hanem a fotózandó eseményekhez, részegységekhez.

Alap csomag

Normál csomag

Teljes csomag

Jegyes, páros fotózás

Az esküvő előtti időszakban „szokás” a jegyes fotókat elkészíteni. A jegyes fotózás gyakorlatilag egy páros kreatív fotózás, melynek központjában az érzelmek, hangulatok állnak. Törekedek arra, hogy a jegyes fotók különleges környezetben, lehetőleg naplementében készüljenek, megörökítve a pár meghitt kapcsolatát. Az esküvő előtt kifejezetten jó alkalom arra, hogy összecsiszolódjunk, így a nagy napon már minden sokkal gyorsabban, könnyebben megy.

A fotózás féláras, ha a nagy napon a teljes esküvői csomagomat választjátok!

Jegyes csomag

Portré fotózás

A portré fotózás talán a legkedveltebb ágazata a fotózásnak. Sok helyen szükség lehet egy igényesen elkészített képre. A fotózáson törekedek a lehető legelőnyösebben, legszebben visszaadni az egyén vonásait.
Legtöbbször előre egyeztetett témában (helyszínen és öltözetben) fotózok portrét a legjobb végeredmény érdekében. Képeimnél elsődleges szempont a természetesség.

Portré Fotó

Portré csomag

Családi fotózás

Családos emberként tudom, hogy milyen fontos a közös pillanatok megörökítése. Családi fotózásaim során igyekezek elkapni a spontán, örömteli momentumokat, melyekre sok-sok év múltán is boldogan lehet majd visszatekinteni. A fotózásokat elsősorban természetközeli helyszínre tervezem, de természetesen lehetőség van stúdiós fotózásokra is.

Családi csomag

 

A csomagárakkal kapcsolatban keressetek bizalommal e-mailen, telefonon, vagy fotós közösségi oldalaimon.